Hvor godt kan du holde ud at have det?

”Jeg inviterer dig til at følge dine drømme og ønsker – og stole på dine følelser og bruge din fantasi til at skabe din egen himmel på Jorden.”

 

Ordene er desværre ikke mine, – de er Universets – men jeg synes, de er så smukke, at jeg vælger at leve efter dem. 

Hvis de også tænder et eller andet i dig, så kan du følge med her på sitet, hvor jeg giver tips og deler fra mit eget liv med det formål at fremelske unikheden i den enkelte.

Hvor godt kan du holde ud at have det?

Lige så godt som det ypperste af det ypperste, som du overhovedet har fantasi til at kunne forestille dig. Alt det bedste, det fedeste, det sjoveste, det vildeste, som du kan komme i tanke om. Vil jeg tro?

Min overbevisning er, at:

Vi skaber selv vores liv.

Verden er metafysisk, det vil sige, at vores oplevelser og opfattelser er påvirkelige af det, som vi tænker og føler.

Vi kan ændre vores liv, ved at ændre vores tanker og følelser.

Følelserne er de allervigtigste i vores liv – følelser ”rules the world”. Jeg synes godt følelserne kan gives denne betegnelse, fordi Universet forstår kun vores følelser. Det forstår ikke vores tanker. Derfor er de følelser, som vi har om os selv – så alt overskyggende vigtige. Hvis vi ikke føler os værdige til at kunne modtage, så kan vi ikke tiltrække det, som vi ønsker os. Men det kan vi komme til. 

Ved at lære at acceptere, rumme, anerkende og en hele masse mere … os selv. Når vi kort sagt: “kan elske os selv, som vi er”, så kan vi modtage alt. Og Ja – det er en større indsats, der skal til for at ændre vores følelser om os selv, end det er blot at skulle ændre vores tanker, meen … det er det hele værd, for at kunne modtage rent og let.

Vores drømme har vi af en grund.

Vi har alle forskellige drømme. Drømmene er forskellige, fordi vi er forskellige. Vi er alle unikke, for der findes ingen anden med lige netop dine erfaringer. Brug lige to sekunder på at tage den ind … Drømme har vi af én eneste grund nemlig, at vi kan realisere dem.

Her på sitet giver jeg inspiration, som du er velkommen til at integrere i dig selv, så du kan stå med fred og glæde i dig selv, stå ved dig selv, være din egen største fan og bedste ven. Herfra kan du tiltrække og manifestere alt, hvad du drømmer om. Og vær lige obs på, at når jeg siger alt, så mener jeg : Alt.

Og så tør du vise, alt det unikke, der er i dig og du shiner ved at være lige præcis det, som du er: Dig.

Jeg er meget taknemmelig for og ydmyg over muligheden for at være med til at bringe dig derhen med mit eget eksempel.

Hvor godt holder du ud at have det
DEL DENNE ARTIKEL
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Lianne Sofia

Lianne Sofia

Healer og spirituel coach. Du kan få redskaberne til at forstå dig selv og andre bedre, så du har lettere ved at være dig og være i stand til at forstå og hjælpe dig selv til at gøre dit liv bedre.

Du kan få mere klarhed over dine nuværende udfordringer og indsigt i, hvordan du kan bygge dit indre op på en måde, så der er ingen, der vil kunne vælte dig eller tage det fra dig igen.

Læs mere

Flere
artikler

skal vi
holde kontakt?

Vil du have nyhedsmails med tips og tricks til hvordan du kan “Investere i dig selv?” Ideer, som kan gøre dig stærkere og gladere for at være dig?