Spring til indhold

Hvor godt kan du holde ud at have det?

Har du nogensinde spurgt dig selv om, hvor godt du egentlig kan holde ud at have?

Formodentlig ikke. Ofte har vi travlt med at se på det, som kunne være bedre i vores liv. Men hvorfor egentlig ikke se med andre øjne på vores situation?

Er der da noget i vejen med at have det FOR godt?

Nope, vel?

”Jeg inviterer dig til at følge dine drømme og ønsker – og stole på dine følelser og bruge din fantasi til at skabe din egen himmel på Jorden.”

Ordene er desværre ikke mine, – de er Universets – men jeg synes, de er så smukke, at jeg vælger at leve efter dem. 

Hvis de også tænder et eller andet i dig, så kan du følge med her på sitet, hvor jeg giver tips og deler fra mit eget liv med det formål at fremelske unikheden i den enkelte.

Hvor godt kan du holde ud at have det?

Lige så godt som det ypperste af det ypperste, som du overhovedet har fantasi til at kunne forestille dig. Alt det bedste, det fedeste, det sjoveste, det vildeste, som du kan komme i tanke om. Vil jeg tro?

Min overbevisning er, at:

Vi skaber selv vores liv.

Verden er metafysisk, det vil sige, at vores oplevelser og opfattelser er påvirkelige af det, som vi tænker og føler.

Vi kan ændre vores liv, ved at ændre vores tanker og følelser.

Følelserne er de allervigtigste i vores liv – følelser ”rules the world”. Jeg synes godt følelserne kan gives denne betegnelse, fordi Universet forstår kun vores følelser. Det forstår ikke vores tanker. Derfor er de følelser, som vi har om os selv – så alt overskyggende vigtige. Hvis vi ikke føler os værdige til at kunne modtage, så kan vi ikke tiltrække det, som vi ønsker os. Men det kan vi komme til. 

Ved at lære at acceptere, rumme, anerkende og en hele masse mere … os selv. Når vi kort sagt: “kan elske os selv, som vi er”, så kan vi modtage alt. Og Ja – det er en større indsats, der skal til for at ændre vores følelser om os selv, end det er blot at skulle ændre vores tanker, meen … det er det hele værd, for at kunne modtage rent og let.

Vores drømme har vi af en grund.

Vi har alle forskellige drømme. Drømmene er forskellige, fordi vi er forskellige. Vi er alle unikke, for der findes ingen anden med lige netop dine erfaringer. Brug lige to sekunder på at tage den ind … Drømme har vi af én eneste grund nemlig, at vi kan realisere dem.

Her på sitet giver jeg inspiration, som du er velkommen til at integrere i dig selv, så du kan stå med fred og glæde i dig selv, stå ved dig selv, være din egen største fan og bedste ven. Herfra kan du tiltrække og manifestere alt, hvad du drømmer om. Og vær lige obs på, at når jeg siger alt, så mener jeg : Alt.

Og så tør du vise, alt det unikke, der er i dig og du shiner ved at være lige præcis det, som du er: Dig.

Jeg er meget taknemmelig for og ydmyg over muligheden for at være med til at bringe dig derhen med mit eget eksempel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *