Spring til indhold

Inkarneringsmassage

Indkarneringsmassage-med-chakraer

Inkarneringsmassage skaber først og fremmest større balance mellem krop og sjæl. Den viser kroppens ubalancer og er yderst powerfuld, fordi den samtidig sætter en selvudvikling i gang.

Dernæst giver Inkarneringsmassage sjælen plads til at finde sig mere hjemme og dejligt til rette i kroppen.

Det giver en større ro, så det kan være lettere at finde sig selv og den vej, man vil i livet.

Inkarneringsmassage åbner for en bredere og finere kontakt mellem krop og sjæl.

Denne behandling er til dig, der vil finde indre ro og vil videre i livet.

Hvad gør Inkarneringsmassage

På latin betyder in karno – ”i kødet”. Inkarneringsmassagen starter en proces som forbinder sjælen mere med den fysiske krop ved hjælp af healing og strygninger. Selv om ordet massage indgår i navnet, Inkarneringsmassage, så er det også en healing. Det er en meget blid form for massage, der udøves, som nærmere betegnet er mere i retning af strygninger end egentlig massage.

Med blide bevægelser og strygninger føres energien sammen mellem fysiske områder og punkter i ansigt og krop til de forskellige chakaer, energicentre. Hele kroppen stryges blidt, og energicentrene, chakraer, stimuleres ved at tilføre energi til dem, healing, så der kommer mere balance i dem.

Inkarneringsmassage sætter gang i, at modtageren kan se verden mere positivt. Den forbinder vores menneske øjne med det 3. øje, så de i fællesskab kan danne sig et billede. Den åbner for evnen til at kunne kommunikere, det man ser, mere ud med en dybere følelse af balance og viden.

Modtageren kan få sat gang i en større lyst til at tage sig af sig selv og det, som den opfatter som sine byrder. Den kan øge evnen til at se det, modtageren opfatter, som sine byrder på en ny og mere konstruktiv måde.

Inkarneringsmassagen vækker i dig:

  • den iboende kraft, den indre power,
  • samt øger lysten til at tage sig mere af sig selv.

  Det man føler, som værende tungt og hårdt i sit liv, sættes i bevægelse, så det kan føles lettere at:

  • Bære sine byrder
  • Være mere fleksibel
  • Håndtere forandring i livet bedre
  • Handle
   • både på oplevelser og
   • at handle med hjertet
  • Være bedre til at tage imod kærlighed
   • og at give kærlighed
  • Håndtere livet mere, som det kommer
  • Stærkere til at handle på enten at give slip eller holde fast i det, der hidtil er lært
  • Stå mere fast i sig selv og gå de veje man føler for
  • Øge ønsket om at leve
  • Befinde sig det rigtige sted i livet

 

Inkarneringsmassage vækker i dig

Hvorfor har det betydning?

Det har det fordi, når vi går gennem livet, så lærer vi at se ting både med vores følelser – gennem det 3. øje – og vores opdragelse, via det vi har lært af vores mor og far.

Det er ikke altid, at vi ser verden på den gavnlige måde for os selv eller vores medmennesker.

Det kan være, fordi vi ikke har forbundet vores egne følelser med de informationer, som vi har fået gennem andre mennesker eller vi mangler tro på os selv, har oplevet svigt eller har angst for at se verden rigtigt.

For at det kan ske med mest balance, kan det være nødvendigt at hjælpe modtageren til at udrense de ubalancer og blokeringer, som der måtte være. På den måde bliver det nemmere for, sjælen virkeligt at kunne komme til udtryk i kroppen.

Derved bliver evnen forstærket til at kunne være i stand til at mærke, føle, høre, sige, se og opleve livet mere med ro og balance mellem krop og sjæl.

Blokeringer og ubalancer er viden

I kroppen sidder der blokeringer, som kan være ømme, og de fortæller om, hvorfor ubalancerne er kommet. Med hjælp af chakra-viden samt deres betydning og placering, tolkes samt aflæses modtagerens krop og derved kan modtagerens psykiske/fysiske blokeringer behandles. Blokeringerne masseres væk og heales så der skabes balance.

Der skal en ny forståelse og adfærdsændring til for at vedligeholde balancen. Derfor tales der om hvilke emner, som vil gavne modtageren at fokusere på, så der kan opnås en større harmoni. Der sættes altså en selvudvikling i gang, hvilket er enormt vigtigt og er en nødvendighed for at kunne finde sig selv og sin vej i livet.

Denne chakra-baserede Inkarneringsmassage handler i allerhøjeste grad om, at sjælen finder mere sin plads i kroppen ved, at der øges til et større flow mellem kroppen og chakraerne således, at der kan opnås en ny klarhed og større tilstedeværelse i kroppen og dermed også i livet generelt.

Det er på denne måde, at Inkarneringsmassage hjælper med, at der kan genskabes ro og balance mellem krop og sjæl.

Det anbefales, at denne behandling gentages i alt 3 gange, med hver ca. 3-6 ugers interval.

Det anbefales at undlade ansigts make-up og øjenskygge, da kropsolie påføres ansigt, skuldre, arme, ryg og forsiden af benene. Det kan også gå lidt ud over frisuren. Har du en særlig olie, som du foretrækker, så medbring den gerne.

Medbring et tæppe og et lagen.

Hver session varer 90 min. og koster 900 kr., 720 kr. + moms.

Andre behandlingsformer med healing

Soul Body fusion

Hvad kan Soul Body Fusion give dig?

Fjernhealing Hvad kan fjernhealing

Hvad kan fjernhealing?

SOULINSIGHTFULLNESS HEALING
/

Skab din egen glæde med Soulinsightfullnesshealing