Spring til indhold

clairvoyant healer og spirituel mentor

Bliv klogere på dig selv

Du kan her få redskaberne til at forstå dig selv og andre bedre. Du vil kunne have det lettere ved at være dig og være i stand til at forstå og hjælpe dig selv til at gøre dit liv bedre.

Du kan få mere klarhed over dine nuværende udfordringer og sygdomme, samt værktøjerne til hvordan du kan bygge dit indre op på en måde, så der er ingen, der vil kunne vælte dig eller tage det fra dig igen.

Nu sidder du måske her med et problem, som du ikke helt ved, hvad du skal stille op med? 

 

Det hører med til at være menneske, så det er du ikke ene om. Der er vi alle ind imellem. Det er et kapitel i livets bog med en lære til os. Den gode besked er, at det går over. Jo hurtigere vi er parat til at tage læren til os, jo hurtigere går det over. Det er, hvad jeg hjælper dig med at blive bevidst omkring. 

Hvad skal jeg gøre

Alle konsultationer har det formål at rette op på ubalancer.


Hvad enten problemet er i det fysiske eller i det psykiske. Kroppen og psyken hænger sammen som ligeværdige dele og uadskillelige fra mennesket.

Find balancen i livet

Det siger andre:

Tusind tak for en spændende clairvoyance! Det var min første gang. Jeg var lidt nervøs for at blive “dømt” for mit private spørgsmål. Men hold op - hvor er du bare sød og forstående! Jeg havde kun et spørgsmål, og du hjalp mig med flere spørgsmål ud af mit kun ene spørgsmål. Det var så rart!! Jeg blev lidt trist over, at jeg fik dine ærlige nej’er ind imellem, men jeg er glad nu! Jeg håber, du har kæmpe succes med det, du laver, da du er så sød, hjælpsom og dygtig!
Aiyana Anabell Esstella Nguyen
Jeg var til en clairvoyance hos Lianne, fordi jeg skulle deltage i en begivenhed, som betød meget for mig, både personligt og professionelt. Jeg var virkelig meget urolig og nervøs for udfaldet, da begivenheden ville kunne få store konsekvenser for mig og mit liv. Jeg ønskede, at forberede mig bedst muligt på udfaldet, så derfor bestilte jeg en clairvoyance. Den information Lianne gav mig i clairvoyancen, gav mig en power og tryghed. Jeg følte min egen styrke, og det var virkelig en succes for mig at kunne mærke den i perioden frem til mødets afholdelse, så på den måde var det en stor hjælp for mig. Efterfølgende viste hendes beskeder til mig at holde helt stik, idet mødet forløb fuldkommen, som hun havde sagt og det samme gjorde udfaldet. Jeg er taknemmelig for, at jeg valgte at hjælpe mig selv ved at få en clairvoyance. Og faktisk følte jeg en stor tillid til Lianne, og jeg vil ikke tøve med at søge råd en anden gang.
Jeg var hos Lianne til en inkarneringsmassage, og det kan jeg varmt anbefale. Det var en stille og blid massage, og jeg følte virkelig, at jeg landede i kroppen. Jeg har i mange år overhørt min krops signaler om, at jeg var ved at dræne mig selv for energi, ved ikke at prioritere noget tid til mig selv. Angående den problematik kom Lianne med nogle gode rammende kommentarer, som jeg virkelig kunne bruge til noget. Jeg gik derfra lettet i krop og sjæl, og med noget at arbejde videre med. Jeg kommer helt sikkert igen.
Anna Nolsøe Petersen
Anna Nolsøe Petersen
Sygeplejerske
Jeg giver de varmeste anbefalinger til Lianne. Hendes rolige stemme og guidance hjalp mig til at se sider af mig selv, og fra et perspektiv, som jeg ikke selv havde set.

Jeg tror på:

 • at vi er så meget mere, end vi tror, vi er
 • at vi kan så meget mere, end vi tror, vi kan

 

men på grund af vores kultur og vores opdragelse, så har vi ikke lært at se og dyrke vores stærke sider. Hvis vi lige vender skråen en gang … vi har altid muligheden for at tage et nyt valg, og hvis vi bevidst ændrer vores fokus, så vi i stedet vælger at se efter:

 • det gode
 • det, der er godt i vores liv lige nu
 • det, gode vi gør
 • det, der støtter os
 • det, som gør os godt

så sker der noget interessant. Så har vi mulighed for at se hvor meget godt, der egentlig er i vores liv, som vi bare tager for givet. Når vi begynder at nære og have fokus det gode, så begynder energi, drømme, inspiration, muligheder og sandheder at dukke frem, og det kan sende os ud på en udviklingsrejse, som vi selv styrer, former og danner.

Jeg er overbevist om, at når vi får mere fokus på ”kærligheden til os selv”, så ændrer alt i vores liv sig – til det bedre. 

 

Vi er ikke klar over, hvor meget vi egentlig kan – før vi beslutter os for det

 

Men vi har vores frie valg, så vi kan altid til enhver tid beslutte os for, at vi vil noget andet og mere med vores liv. Jeg ønsker for alle, at de har så meget tro på sig selv, at de tør gå efter det.

I 2013 mistede jeg ALT – undtagen mine børns kærlighed. Hjemmet, hus, mand, job, virksomhed og mest af alt, så mistede jeg det vigtigste – mig selv. Jeg vidste hverken, hvad jeg skulle stille op med sig selv, eller hvor jeg ville hen og da slet ikke hvorfor. Evnen til at mærke mig selv, var for længst lukket ned.

Få kærligheden at føle - selvkærlighed

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lianne Sofia Henriksen, er fRA 1960 og bor i Ringsted. Jeg er alternativ behandler og arbejder med clairvoyant coaching og healing, fordi jeg gerne vil hjælpe flere mennesker til at have det godt med sig selv og deres liv med spirituelle værktøjer.

I dag er min fortid det bedste, der er sket for mig. Den har givet mig redskaberne til og en stor forståelse for, hvordan vi alle til enhver tid har mulighederne for at tage netop de valg, der kan flytte os lige derhen, hvor vi gerne vil være.

“Du er styrken i dit liv”,

læste jeg den gang og grinede af det på en ked-af-det måde, for jeg følte ingen styrke på det tidspunkt. I den sammenhæng opfattede jeg mig selv mere som en regnorm. I dag kan jeg sige “Ja” til at være styrken i mit liv, jeg kan også sige “Ja” til: 

 • Du modtager alt det, du sender ud
 • Du skaber selv dit liv
 • Du er den vigtigste person i dit liv
 • Du er din egen største fan og bedste ven

 

Jeg er under uddannelse

til Angel Coach v/Cilje Tinemari Tiemroth, Det startede jeg med i 2018 og de fleste ydelser, som jeg i dag tilbyder er redskaber herfra. Det sikrer høj kvalitet sammen med en bred forståelse af det hele menneske. Fysisk, psykisk og spirituelt – det hænger sammen.

Jeg  tager den afsluttende uddannelse som Angel Coach i 2023. Derfor er mine priser lige nu temmelig lave i fht. de kraftfulde behandlinger, som de er, da jeg ønsker at have et stort flow af klienter i denne sidste fase. 

Jeg har tidligere taget andre kurser, hvoraf de vigtigste var hos Jette Harthimmer og for Soul Body Fusions vedkommende var det hos Konni Svensson.

Vær den du er

 

Jeg ser samspillet mellem clairvoyance, healing og kanalisering som et effektivt og samtidigt indsigtsfuldt menneskeligt værktøj til at hjælpe andre mennesker, både mht. deres livsforløb og de problematikker, der måtte være knyttet til dem, men også til styrkelse af kontakten til den spirituelle verden.

I dag fylder livsglæden hver evig eneste dag, og jeg er glad for at være mig. Processen tilbage til mig selv, lærte mig og gav mig modet til at gå efter mine inderste drømme, som lige nu er; at arbejde med mennesker, coache clairvoyant og ikke mindst give andre spirituelle værktøjer, der bygger op, så modtageren selv er i stand til at finde sin vej til lykken i sit liv.

 

Mit overordnede mål er at bidrage til at skabe mere fred i verden – det starter med fred i det enkelte menneske.

Jeg bidrager til mere fred på Jorden

Flere
blogindlæg