Spring til indhold

Regressionsterapi

forstå det nuværende liv bedre ved at se et tidligere liv

Regressionsterapi er rejsen tilbage til et tidligere liv. Ordet stammer fra latin, regredio, som betyder ”at gå tilbage.” Regressionsterapi er baseret på en livsanskuelse om, at vi har adskillige tidligere levede liv bag os. Samt at vi er i dette liv, fordi vi ønsker at udvikle vores sjæl yderligere. Hvad vi ønsker at udvikle og arbejde med i nuværende liv, har vi skrevet ned i en livskontrakt inden vi rejste herned. Vi har selv valgt, temaet at arbejde med i dette liv.

Ofte er det, vi skal forstå et følelsesmæssigt emne. Udfordringen er oftest, at vi skal forstå det med hjertet og ikke med hjernen. Vi har meget let ved at komme til at forstå mest med hjernen i den livsform, der er fremherskende nu.

Regression – hvorfor?

I denne form for regression er det vigtigt, at du selv ser, hvad der skete i et af dine tidligere liv. Du er selv den, der kigger ind i en eller flere af din tidligere inkarnationer.

Hvorfor regression?

Går du for eksempel og undrer dig over, hvorfor du har en bestemt følelse til din mor, en kollega, en partner eller hvorfor du føler dig tættere knyttet til det ene barn fremfor det andet? Eller du har forskellige former for frygt, for eksempel angst for at køre over en bro, for vand, for døden eller noget helt andet?

Du kan ikke helt forklare, hvorfra du har den følelse. Du har den bare. Det kan skyldes, at du i et tidligere liv har været ude for en ulykke på en bro eller har oplevet at drukne. Oplevelsen sidder, som en erfaring i din sjæl, og det er den, som du kan føle.

Eller er du bare nysgerrig?

”Hvordan hænger tidligere liv sammen med dette liv?”, “Hvad nåede jeg ikke at lære?” eller ”Hvad var jeg mon i tidligere liv?”, ”Hvad skete der?”

Vi har karma med til dette liv, dvs. rester af noget, som vi ikke helt fik lært tidligere. Det har vi så bestemt os for, at vi nu vil arbejde videre med i dette liv. I en regression kan du bede om at se et tidligere liv, som har relevans for dette liv, som du lever i nu. Du kan dermed få en bedre forståelse for, og en mening med de udfordringer, som der er nu.

Hvad kan regression give?

I regressionen får du et kig ind i tidligere liv. Du ser, hvem du lærte lektien af, hvem du var sammen med og hvorfor. Du kan opnå forståelsen af, hvorfor du sidder fast nu og ikke kan komme videre. Der kan for eksempel ske en forløsning af angst ved et kig ind i et tidligere liv, for det kan være, at angsten er taget med fra fortiden.

Når du har kigget tilbage og set, hvad der egentlig skete og hvorfor det skete, så har du muligheden for bedre at forstå dig selv.  Du kan muligvis se sammenhængen i, hvorfor du har tilladt dig selv at tage oplevelsen, chokket eller traumet med til dette liv for at lære mere af det.

Hvordan foregår en regression?

Først vil vi i en samtale finde frem til, hvorfor du ønsker at komme tilbage til et af dine tidligere liv. Herefter ligger du med et tæppe over dig, og vil du blive bragt ned i en meget afslappet tilstand. Du bliver ført gennem afslapning af legemsdel for legemsdel. Når du er klar vil rejsen begynde stille og roligt, i dit eget tempo.

Bagefter vil vi tale om dine oplevelser, og om hvordan du kan bruge denne viden i dit nuværende liv.

En regression varer 90 minutter og koster 800 kr., 640 kr. + moms.

Andre ydelser

Hvad er det, du har lært, som slet ikke er dig - Tidslinjeterapi

Se dig selv mere klart - Claivoyance

Byt gammel adfærd ud med et nyt - Soulinsightfullnesshealing