Spring til indhold

Livskontrakt rejsen

Livskontrakt rejsen - hvad handler den om?

Livskontrakt rejsen handler om, at se hvilket tema, du har valgt at arbejde med i dit liv. Den er baseret på den livsanskuelse, at vi har adskillige tidligere levede liv bag os, og at vi er her for at forstå noget, som vi selv har valgt at arbejde med i dette liv. 

I livskontrakt rejsen ser du, hvad du har planlagt at lære af de forskellige mennesker, som du har i dit liv. Både de mennesker som du har tæt på dig, i dit hjerte, og de mennesker der provokerer dig rigtig meget. Dem skal du også lære noget af.

Livskontrakt rejsen hvad er temaet for dette liv
Hvad handler Livkontrakt rejsen om?

Hvem kan jeg møde i livskontrakt rejsen?

Det er for eksempel de personer: 

  • du møder på gaden og tænker: ”Hvor kender jeg dig fra?”
  • du tænker: ”Hold dig langt væk”, før du lærer dem at kende
  • kolleger du holder meget af
  • dine venner
  • din kæreste/partner
  • dine forældre
  • dine børn
  • dine børnebørn
  • mennesker, som provokerer dig rigtig meget

 

Det er din sjælegruppe.

Med Livskontrakt rejsen har du mulighed for at se, hvad er det, som I skal lære af hinanden. Hvis du sidder meget fast, og bliver ved med at møde den samme følelsesmæssige udfordring. Eller hvor du for eksempel bliver ved med at møde et menneske, som bare irriterer dig, og du kan ikke forstå hvorfor. Eller bliver du ved med at elske en, der bare ikke elsker dig tilbage? Hvad handler det egentlig o

Inden vi vælger at rejse

her ned på Jorden for at inkarnere i dette liv, har vi været samlet med vores sjælegruppe. I denne gruppe har vi aftalt, hvem der har hvilke roller i dette liv og hvorfor. Vi har også aftalt, hvilke store følelsesmæssige emner som vi vil gennemgå i dette liv, og hvad vi vil lære af de oplevelser, som vi får.

Vi laver en form for livskontrakt vedrørende dette liv sammen med denne sjælegruppe. Livskontrakten viser vi til vores skytsengel, så den ved, hvad vi ønsker, den skal hjælpe os med i dette liv. Skytsenglen er vores forbindelse imellem Himlen og Jorden.

Denne livskontrakt har du mulighed for at rejse op og se på. Kan du se, hvad du har valgt, så vil du kunne forstå en del om, hvorfor dit liv er, som det er. Du vil måske kunne forstå dine følelser bedre, når du har indsigt i, hvad du endnu ikke har fået lært. Du vil kunne kigge ind i fremtiden og finde forståelse for fortiden og se på dig selv i nutiden.

Hvad får du ud af Livskontrakt rejsen?

Livskontrakt rejsen er for dig der føler, at du sidder fast og ikke kan finde grunden til det. Hvorfor er du, som du er? Hvad er det, der gør, at du har det på en bestemt måde med forskellige mennesker i dit liv? Eller hvis du undrer dig over, hvorfor bestemte emner bliver ved med at ske for dig? Du undrer dig over, hvad det er, som du bliver ved med at træde rundt i, som du ikke opfanger? Eller du er interesseret i, om du har fået lært det, som du skal lære i dette liv?

Hvad kræver livskontrakt rejsen?

Du skal kunne visualisere og slappe af.

Denne behandlingsform er kun mulig efter, at du har været i et forløb hos mig med andre behandlingsformer, så du er helt klar over, hvad du går ind til.

Behandlingen varer 1-2 timer og koster 700 kr. 

Læs om en anden sjælerejse her ==> Regressionsterapi