Spring til indhold

Englehealing

Healing med engle

Englehealingmassage er ligeså vidunderlig, som den lyder. Englenes oplyste, kærlige og blide væsener er sammen med deres kraftige styrker kombineret i denne healing.

Denne englehealingmassage er meget blid, den er meget nænsom og den er fyldt med en smuk og beroligende energi.

Healingen egner sig til alle, der ønsker at komme helt ned i kroppen for at blive ladet op. Englene skaber det bløde, blide og kærlige flow i energien, som tilfører en vidunderlig ro i dit indre, og du vil kunne føle dig helt afslappet og elsket.

Englehealing er for eksempel til dig, som bare ønsker at være klædt godt på i din hverdag, så du er den bedste udgave af dig. Eller hvis du har haft for travlt, haft stress, haft smerter så du har brug for at din energi får et ekstra løft. Så er denne healing for dig, hvor englene varsomt og kærligt fylder dig op med denne både kraftfulde energi og samtidig den mest vidunderlige, blide og smeltende kærlighedsenergi.

Denne englehealing er også utrolig effektiv

 

hvis der er yderligere behov for:

  • at kunne mærke sin krop bedre
  • at være mere tilstede i sin krop
  • at føle mere tryghed ved berøring
  • at formindske eller slippe berøringsangst

Englehealing har fået denne betegnelse, fordi en engel kommer tilstede og giver dig lige netop den healing, som du har brug for. Universets healende energier strømmer således til dig og arbejder med det, som du og din krop har behov for. Det er en ultra blid form for massage, som ofte blot er strygninger eller håndspålæggelse.

Blid, nænsom, kærlig, blød, vidunderlig og kraftfuld. Kan du mærke englenes energi alene i disse ord?

Du vil blive fyldt op af kærlighedsenergi.

Healing sker ikke kun gennem håndspålæggelse, men også gennem samtale og bevidstgørelse. Vi vil inden healingen tage en snak om, hvorfor du mener, at du har godt af en healing. Vi finder ud af, hvad der skal til for, at du får det bedre. Vi taler også om, der er nogle områder på din krop, som der skal tages ekstra særlige hensyn til. Hvis du har steder på din krop, som har brug for ekstra opmærksomhed, så vil healingen gå i dybden der.

Du vil ligge eller sidde med et tæppe over dig, mens du modtager healingen.

Medbring et tæppe.

Healingen varer 50 min. og koster 750 kr, 600 kr. + moms.

Et enkelt træ med hjertekrone. træet står på græs. Himlen er fyldt med lilla skyer hvorfra healing strømmer ned.
SOULINSIGHTFULLNESS HEALING
Fjernhealing Hvad kan fjernhealing

 


Book-København


Book-Ringsted


Healing - hvad er det?

Indsigt i din sjæl-Soulinsightfullness healing

Hvad kan fjernhealing?