Spring til indhold

Jeg flytter mennesker – skal jeg flytte dig?

Skal jeg flytte dig?

Du er vokset ud af nogle rammer for dit liv. Du vil gerne videre til noget andet og det skal være bedre end det, som du kommer fra.

Jeg kan hjælpe med at komme det sted hen i livet, som du ønsker dig. Du ved måske ikke, hvor du ønsker dig hen? Så lærer du først at mærke dig selv og dine behov. Du vil kunne opdage, hvad der eventuelt ligger i din adfærd, som spænder ben for dig for at nå dine mål i livet.

  • Du vil gerne have et nyt job, en ny bolig, en ny kæreste eller du vil skilles
  • Du vil udvikle dig, opbygge dit selvværd, din selvtillid
  • Du vil have ro i dig, forstå dig selv, forstå dine relationer
  • Du føler dig rådvild, forvirret, modløs
  • Du ved ikke hvad du vil, du har svært ved at mærke dig selv
  • Du har smerter i psyken eller i kroppen

Kort sagt: du vil have noget andet, være noget mere end det, du er nu. Og det er muligt.

Er du parat til at flytte dig

Du kan nå din drøm. 

Alt i dit liv er op til dig. Og hvis du kan drømme det, så kan du nå det. Vi har vores drømme af en grund. Grunden er, at vi kan nå dem. Derfor har vi hver især vores helt egne, specielle og forskellige drømme.

Men vi får gennem livet nogle uhensigtsmæssige færdigheder som gør, at vi lærer og foretager nogle handlinger, som kan forhindre os i at nå frem til det, vi ønsker. Det er så fascinerende, hvordan vores underbevidsthed leger med os. Vi går rundt og tror, at den passer på os – det gør den også – men den kan modarbejde os i at nå vores mål. Uden vi er klar over det. 

Det gode ved det er, at det kan ændres. Når vi opdager, hvad det er, vi gør, som er uhensigtsmæssigt, så kan vi holde op og i stedet gøre noget som fremmer det mål, som vi har. 

Følelser. Det hele handler om følelser. De følelser , som du har om dig selv.

Det du sender ud, er det du modtager – loven om tiltrækning. Se dig omkring i dit liv lige nu, for det er det, som du tiltrækker. Vil du ændre noget til det bedre eller have noget andet end det, du har nu?

Indsigter er løsningen. Når først du indser, hvad det er du gør, forstår hvorfor du gør det og hvor du har lært det. Så kan DU ændre dit liv. Og når du ændrer dig, så ændrer hele dit liv sig.

Det tager laang tid for mig komme dertil – tænker du? Nej! Det behøver det ikke. Det kan gå meget hurtigt – det er helt op til dig og din proces. Så fortvivl ikke … så snart du begynder at ændre dig bare den mindste smule – så ændrer noget i dit liv sig. Alt kommer indefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *