Indkarneringsmassage

Indkarneringsmassage skaber først og fremmest større balance mellem krop og sind. Dernæst giver den sjælen ro til at være i kroppen, så det bliver lettere at finde sig selv og den vej man skal i livet. Indkarneringsmassagen åbner for en bredere og finere kontakt mellem krop og sind.

I kroppen sidder der blokeringer, som kan være ømme, og de fortæller om, hvorfor ubalancerne er kommet. Via chakra-viden samt deres betydning og placering, vil man kunne tolke samt aflæse klientens krop og derved behandle klientens psykiske/fysiske-blokeringer. Blokeringerne masseres væk så der skabes balance. Vi vil tale om, hvilke emner som vil gavne dig at fokusere på i dit liv, så du opnår en større harmoni.

Det er en meget blid form for massage, der udøves.

Hele kroppen stryges blidt, og energicentrene – chakra – stimuleres, så der kommer balance i dem. Sjælen finder sin plads i kroppen således, at der kan opnås en ny klarhed og tilstedeværelse i kroppen og i livet. Der genskabes ro og balance.  Der sætters selvudvikling i gang, hvilket er vigtigt og nødvendigt for at kunne finde sig selv, og sin vej i livet.

På latin betyder inkarno: i kødet.

Denne chakra-baserede Indkarneringsmassage handler i allerhøjeste grad om, at sjælen finder plads i kroppen, og derved bliver mere tilstede i kroppen og i livet.

 

Få mere sjæl ind i kroppen

For, at dette kan ske med mest balance, er det nødvendigt, at behandleren kærligt får hjulpet klienten til at udrense de ubalancer og blokeringer, som der måtte være. Således at sjælen virkelig kan komme til udtryk i kroppen. Derved bliver evnen forstærket til at være i stand til at mærke, smage, høre, sige, føle og se, at livet virkelig er en gave … og at alle opgaver, blot er gaver oppefra, som skal læres at pakkes op.

 

Det anbefales at denne behandling gentages i alt 3 gange, med hver ca. 3 ugers interval.

Det anbefales at undlade ansigts make-up og øjenskygge, da kropsolie påføres ansigt, skuldre, arme, ryg og forsiden af benene. Det kan også gå lidt ud over frisuren. Har du en særlig olie, som du foretrækker, så medbring den gerne.

Medbring et tæppe.

Sessionen varer 90 min. og koster 700 kr.