Clairvoyance kan give direkte svar

Clairvoyance kan gøre det muligt for dig straks at komme videre i livet.

Det er spirituel vejledning og kan være til hjælp i de perioder af livet, hvor vi er kørt fast i den vej, som vi er på. Clairvoyance kan være godt til alle former for indre afklaring, personlig vækst og indblik ud fra vores perspektiv lige nu. 

Hvad er clairvoyant coaching?

Jeg vil for eksempel ikke svare dig på om du skal søge nyt job eller en ny kæreste. I stedet vil vi sammen tale om hvorfor du ikke har det job, du elsker at stå op til.

Hvad er det, som gør, at du holder dig tilbage, væk fra at gøre det, der er bedst for dig? Hvad er det, som du tror på om dig selv? Hvordan ser du dig selv? Hvordan kan du ændre det bedst muligt? Kort sagt så rodbehandler jeg dig, så du kan se på dig selv på nye måder.

Så du kommer i den retning, som du ønsker, og hvor Universet hepper på dig undervejs.

Det er en coaching, hvor du har mulighed for at belyse de problemstillinger, som du synes er svære lige nu eller som du bare er nysgerrig på. Du vil igen kunne finde forståelse og/eller lyst til at komme videre i livet. Det er en meget populær form for vejledning, fordi den kan straks give svar.

Læs mere om clairvoyance her <<

Gennem vores energifelt er det muligt at opsamle information om fortid, nutid og fremtid hos et individ.  

I den form for clairvoyance som jeg giver, 

er det et samarbejde mellem mig og dine åndelige vejledere og din skytsengel.

Dine åndelige vejledere har altid svarene på alt vedrørende dig. Det er min opgave at videregive til dig al den vejledning og de budskaber, som de har. Jeg lytter til dem og deres informationer ud fra de emner, som du vil have belyst.   

Spirituel vejledning kan med fordel indgå i et mentorforløb, hvor du kan få konkrete redskaber og opgaver, samt mulighed for opfølgning og sparring.  

Clairvoyant coaching varer 50 min. og koster 700 kr

Universet svarer

Hver onsdag er jeg i København og giver blandt andet clairvoyant coaching ==> Læs mere her

Tidslinie terapi kan også give dig forståelse for dit nuværende liv. Læs mere her ==>  Tidslinie terapi